[silindi] Kızlar selam bu aşıların fiyatları hakkında bilginiz varmı biz 2 ay önce ilk dozlarına 700 ₺ ödedik bugğn de 2. Dozları için 1000₺ ödedik heryerde aynı fiyatlarmı bunlar yoksa değişiyormu yerine göre
biryavuzkusu [silindi] ben rota için 275 tl ödemiştim 3 ay önce geçen ayda menenjit aşısının 1. Dozuna 300 civarı ödedim
Denotemo [silindi] menenjit rimenrix 300 civarıydı, baxero 400 küsürdü. Rota yaptırmadım süt alerjiden dolayı
Deletedmom200 [silindi] rota virusu 270 küsür nimerix 280 küsür bexsero 400 küsür 😱😱 size 2. Ayda rota ve nimerix yapılmıştır 5. Ayda rota 2. Doz nirmerix 2. Doz bexsero ilk doz yapılmıştır 3 5 TL oynuyor
[silindi] biryavuzkusu bizimki 4 tane özel aşı oldu canım 5 ayda fazlamıdır nedir ben anlamadım dolandırılmayaydık😂
[silindi] Asafeymeninannesi sorarmısım canım ya sana zahmet sonuçta kimse parayı sokaktan toplamıyor hakkımızı arayalım😊 birde sorarmısın uygunu pahalısı varmı bunların
Handecelik Fiyatları ilaç sitelerinde yazıyor. Aşınıj adını yazın fiyat yazın güncel fiyatlara ulaşabilirsiniz Rotarix fiyat gibi aratın