Sabah 7de uyandığında rutin bakım kulak burun temizliği alt değiştirme saç tarama. Kıyafet değişimi vs sonra yerde egzersiz kollarını aç kapa bacaklarını bisiklet sürer gibi yap. Oynaş öpüş emzirme vs. Kucagımdayken veya pısetindeyken pratik kahvaltı hazırlıyorum o halısında oynarken ben de hızlıca kahvaltımı yapıyorum. Zaten uykusu geliyor. Uyutuyorum.
Uyandıgında hemen kendine gelemiyor biraz seviyorum yatağında vs. Sonra yine alt değişimi vs tüm evi geziyoruz. Balkona çıkıyoruz dışarı bakıyoruz vs. Evdeki tüm resimlere bakıyoruz:) sonra zeka kartlarını anlatıyorum uzun uzun gösteriyorum. Göz koordinasyonu sağlıyorum.
böyle böyle zaten yine uyku saati geliyor
Uyuyup uyanınca dışarı çıkarıyorum dışarıyı izliyor. arabasıyla diğer uykusunu arabada yapıyoruz.
O pusetindeyken ben yemek yapıyorum bazen kucagımdayken yemek yapıyorum. Sürekli iletişim halindeyiz onunla. Sıkılırsa kitap okuyorum. Resimlerine bakıyoruz. Vs vs
müzikli oyuncaklarına bakıyoruz. Def çalıyorum ritim duygusu gelişsin diye vs eline oyuncak cok vermiyorum agzına sokamadıgı icin sinirleniyor cünkü