fairytaleofthestars Merak ediyorum bazı bebekler geç dönüyor çünkü benim bebeğim de sanıyorum onlardan biri destekli oturabiliyor şu an ama desteksizi başarması için dönme önkoşul beceri olabilir mi acaba diye merak ediyorum
Artizneararlabazarda fairytaleofthestars tam 7. Ayda desteksiz oturdu kzıım ve uyanık oldugu süre devamlı oturuyor bende 6. Ayda basladım ondan önce hiç denemedim önce devrildi cok ama sonra dengeyi kurdu oyuncak koydm onune bende hep önünde oturdm sacımı ceket ceke alıltı
Kucukhobby fairytaleofthestars dönme bi level atlama değil. Doktorlar başını tutan bebeğin destekli oturmasını tavsiye eder. Desteksiz oturmak için tek şey destekli pratik yapılması
Artizneararlabazarda fairytaleofthestars dönme var 4. Ayından beri dönüyor oturtunca da döndüğü için düştü hep şimdi de etrafında otururken dönüyor sabit kalmıyor
uckizannesi Büyük kızım ne döndü ne oturdu nede emekledi direk yürüdü ortanca da önce döndü sonra emekledi sonra yürüdü küçüğü 1 yaşına kadar oturmadı sonra 2 ay içinde döndü oturdu emekledi yürüdü