Serpil51 Deletedmom_58 anlamaya gerek yok bence veririm içerse içer düzenli aralıklarla vermeye çalışırım
BirAlparslanAnnesi Deletedmom_58 sürekli suyu teklif ediyorum.hele yaz aylarında hiç susuz kalmamalılar sizde sürekli sunun bebeğinize suyu
leopar Deletedmom_58 suluğu odada o istedikçe veririm genelde ne verip içirirsem suyuda ardında veririm🙏🏻Ve ben içincede teklif ederşm
Suhedaaa Deletedmom_58 ilk kendim veriyordum alışsın diye daha sonra kendim içince o da istemeye başladı şimdi ise söylüyor su diye veriyorum
Kvsrrr Deletedmom_58 her öğün sonrası teklif ediyorum. Kendim içtiğimde teklif ediyorum, ara ara yine teklif ediyorum 10 aylık.
Ssumru Deletedmom_58 19 aylık susadığı zaman anne su diyor 🙂 onun öncesinde de sürekli teklif ediyordum içmek isterse içiyordu
ArdicEge Deletedmom_58 11 aylık fu diyor yada agzını sapırdatıyor😅 ama genelde ben sürekli teklif ediyorum ve suluguda hep göz önünde duruyor zaten
Deletedmom_58 ArdicEge bebeğim bes ay 19 günlük ağzını sapirdatiyor o zaman susadığını düşünüp su veriyorum hemen fazla içemiyor çok az içiyor ama veriyorum hep
ArdicEge Deletedmom_58 benim bebegimde 6 aylıkken sapırdanmaya basladı önce algılayamadım ama suya bakıp şapırdanınca fark ettim. Hala ulasamayacagı yerdeyse parmagıyla gösterip sapırdanır🙈
MinikPrensesannesii Deletedmom_58 22 aylık kızım anne su ver diye hep kendi söyler oğlum zaten 4 yaşında kendi susayınca gidip içiyo
Noname21 Deletedmom_58 anlamana gerek yok 2 bucuk yasinda artık kendi söylüyor ama önceden de yarım saatte bir verirdim ne kadar içerse o kadar iyi
Deletedmom_58 Noname21 5 buçuk aylık henüz canım o yüzden sordum posta yazmak aklıma gelmedi sonra düzelteyim dedim zaman geçtiği için kabul etmedi
buselidunya Deletedmom_58 genelde su istediği zaman suluğunu bana getirir aç diye, onun haricinde ben teklif ederim susamışsa içer☺️
Noname21 Deletedmom_58 ma.a veriyorsan mamalardan sonra az az ver normaldede verebilirsin havalar ısındı
Hep_mi_uykusuz Deletedmom_58 Ayina bağli şimdi ehhh diyor susayinca 16 aylik onceden de surekli teklif ederdim