Seyma1212 Kızlar merhabalar brita surahi almayi planliyorum kullananlariniz varsa suyun tadini aritici gibi guzellestiriyor mu kullanisli bir urun mu yardimci olabilir misiniz lutfen 😊
Omom Seyma1212 bana hediye gelmişti bence çok saçma ve işlevsiz. Bir kaç kere kullandım öyle duruyor. Onun suyu içilmez bence. Ne kadar arıtacak ki
Caglamm Seyma1212 canım ben kullanıyorum memnunum da yavaş yavaş süzüyor. Suyun tadı değişmeye başlayınca filtresini değiştiriyorum.
Taze1mom Seyma1212 ben çok memnunum, çaydanlık ve tencerelerimin dibi hep kireç dolardı iyice temizledim brita kullanmaya başladım gram kireç yok 🥳 İçme suyu olarak kullanmıyoruz ama sadece yemek ve çay
Seyma1212 Kucukhobby ariticinin arittigi su gibi mi mesela yada satin aldigimiz sise sular gibi :) ya su konusunda cok takintiliyim her suyu sevemiyorum 🤦🏻♀️😄
Kucukhobby Seyma1212 annemlerde arıtıcı var onun tadını da beğeniyordum ben açıkcası rahat içimli sanki hafif tatlıya kaçıyor gibi ikisininde tadı
Nscaslan34 2 yıldır kullanıyorum içmeye çaya yemeğe. 2 ayda filtre değişiyor zaten üstünde pil işareti var orda belli oluyor bittiği ama suyun tadı değişmeye başlayınca değiştiriyorum. Tadi ilk başta tatlimsi oluyor sise suları gibi düşün
Seyma1212 Nscaslan34 Nscaslan34 ha iste bende o tatlimsi tadi ariyorum cok tesekkur ederim bilgiler icin 🥰♥️