Derya-Anne Kuzumms yoğurt biraz ekşiydise o yapmıştır veya demir kaşıkla yedirdiyseniz ağzının kenarını sıyırırken de olmuş olabilir arada bazen benim kızımada oluyodu bebekken
ondabundasundadir Kuzumms benim bebeğimin de kızarır arada. Hatta benimde kızarır yoğurttan ağzımın kenarı bazen. Cilt yapısı ile ilgili olabilir ben çok hassas tenliyim beyazım, vücudunda bi şey yoksa alerji değildir.
Meg Kuzumms kakasına dikkat edin mukuslanırsa alerjidir. Daha vermeye devam ettiğinizde kan bile görülebiliyor. Birde derisini vücudunu kontrol edin. Eğer bunlar olmuyorsa verebilirsiniz bence
Kuzumms Derya-Anne yani 3 gün önce yapıldı ilk defa açtım vermek için silikon kaşıkla da verdim ama 🤔 korkuttu bu durum beni
bisenakillisinzaten Aslannnn üçdört gün daha verin. Vücudunda döküntü kızarıklık pişik falan olursa alerjidir. Hiçbir şey olmazsa yoğurdun asidinden kaynaklıdır alerji değildir
bisenakillisinzaten Kuzumms benim kızımın ki 4. Günde belli oldu. Deneyip görebilirsiniz. Zaten 3 gün kuralı bunun iÇin var.