Minik_kusummm Kizlar oğlum 20 aylık sabah kahvaltda yoğurt yedi sogukmus yani dolaptan cikardiktan yarim saat sonra uc bes kasik verdm bes oldu kusuyor ne iyi gelir ilac bitkisel bisey
Minnakelifim03 Minik_kusummm Yoğurdun tarihi geçmiş mi kontrol edin. Çocuğu da doktora götürün bence. Çok geçmiş olsun
kuzeyto Minik_kusummm soguk olmazki yarim saat sonra,benim bes dk sonra bile yedirdigim loldu hic dokunmadi,baska seyden olmus olabilir
LadyGugu Minik_kusummm Bir doktora gösterseniz bence daha iyi. Soğuk yoğurttan bu kadar kusma olmaz. Evde yapılan yoğurtlarda bazen kötü bakteriler oluşabiliyor, pastörize değik sonuçta.
Minik_kusummm Minnakelifim03 ev yapimi yogurt cnm hazır değildi doktora götürsek ne yapar mide usumesine
Minik_kusummm Annekus yedirmedm yedigini kusuyor bu saat oldu hiç bişey yedirmedm az önce mama verdim biberonla icti bes dk sonra onuda kustu😓
Minik_kusummm kuzeyto cnm kustuktan sonra baktim soğuktu halen yedigi içtiği herseyi kusuyor eczaneden metpamit surup aldm bulanti icin insallah bidaha kusmaz 😓
Aezgi Minik_kusummm baska birseyi olmasın ? 16 aylık herseyi dolaptan cıkarıp yedirp iciyorumm ben hic sorun yasamadım kusmasının baska sebebi vardır belki