Momofboy Merhaba annişler, fazla sütünüz olunca akıyor mu göğüslerinizden. Şimdi yazda geliyor tişört falan giyince hemen çıkıcak. Siz nasıl önlem alıyorsunuz?
Tgbtn Momofboy geceleri fazla sütüm oluyor 3 saatte bir emiyor genelde geceleri emzirmek için uyanınca memelerim taş gibi oluyor ve her yere akmış oluyor ama gündüzleri öyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Göğüs pedi takabilirsin gündüzleri gayet iyi tutuyor alan sütü
Gkceeb Momofboy doğumdan beri sütüm akıyor, 5 ay 11 günlüğüz, göğüs pedi kullanıyorum sık sık değiştiriyorum. Bu aralar sütüm azaldı ama bir taraftan emerken diğer taraftan az da olsa akıyor. Kesinlikle göğüs pedi takın
semoshKa Momofboy göğüs pedi kullanıyorum. Sporcu sütyen kullanıyorum sürekli toplandığı için desteklerini çıkardım, meme ucu belli olmasını da istemem o yüzden sürekli göğüs pedi kullanıyorum. Kızım sol memeyi emerken sağ taraf akıyor genelde 😌
Sifakusu Gkceeb mochi göğüs pompası öneririm. Emzirirken diğer göğüsten akan sütü de sağıp sonra içirebilrisiniz
Gkceeb Sifakusu evet kullandım başlarda, stok yaptım buzluğa, şimdi depolamıyorum ama eskisi gibi çok gelmiyor