anneCANan Hanımlar merhaba Bulunduğum yerde alexandrite Lazer , bütün vücut 8 seans 4,500 TL dediler . Nasıl sizce hem fiyat hem de lazer şekli uygun mu ?
ikikizannesi anneCANan alexle seneler once yaptirdim iki dogum yaptirdim tertemiz heryerim cok memnunum 10 binede deger yuksek taranmasini isteyin seans uzatmak icin dusuk tariyorlar son iki seansta bitti bnm yuksek taratinca
emelcihangir Beyaz ten kalın kıl yapın varsa tabi uygun, fiyatta iyi bende yakında sadece özel bölge için gidicem 6 seans 800 verdim
BalBademmmmmm anneCANan Bilmiyorum iyi araştırın ama kesinlikle Alexe gidin. Güzellik uzmanlığı hakkında çok kursa katıldım, kökten çözen sadece o. Tek tük bırakıyor sadece. Diot buz lazer falan filan boş. 8 seans ona gittim para çöp oldu. Kıl kökü kalınsa Alex işe yarıyor
Ahmetinannesi668 Makinayıda önermiyorum çevremdekiler bi faydasını görmedi diyot lazer i kesinlikle öneriyorum
bizdenbiri_1 BalBademmmmmm merhaba canım bende ona gittik iki gün önce tüm vücut ama ne zaman farkı anlayacagim 3 günde kıllarım çıkmaya başladı bile kökleri duruyo ne zman farkı anlayacagim beyaza yakın tenim ve çok kalın killarim