Bellabellaa Biraz tuhaf olabılır ama regl olduğumda çok sık tuvaletim geliyor yapıp çıkıyorum yine geliyor.☹️☹️ Ve büyük abdestimi yaparken çok zorlanıyorum çok ağırıyor sancı seklınde sizlerde böylemisiniz? Ben kendimi bildim bileli böyleyim
Muhasebeciana Bellabellaa yaaa evet bende onu bu ay dikkat ettim suanda regliyim normalde bile gunde 5-6 lt su icen ben max 4 kez wc ye girerim gun boyu ama reglyken 7-8 kez giriyorum 😃😃
Asel_lena_mom Bellabellaa Bende regl olduğum zaman sürekli büyük tuvaletim geliyor 🙄 sebebini hep merak etmişimdir 😂😂
Muhasebeciana Bellabellaa ay valla bencede sinir stresi ayri aşermesi ayri ağrisi ayri bir dert vallahi
Muhasebeciana Bellabellaa ay yok benimki anliyor Allahtan sadece regl donemi oncesi herseye afedersin ota boka sinirleniyorum ne bu sinir kendine gel artik diyor sonra ama yumusuyor 😃😃 sirtim agriyor ovsana veya kutletsene dedigimde hic öflemeden ovar yada kütletir sagolsun agrim var desem erken yat bu aksam is mis yapma der
Bellabellaa Muhasebeciana kız nasıl kütletiyor bende istiyorum ama biyerim kırılır diye çok korkuyorum zaten kımse yapmıyor bana zayıfım diye korkuyorlar😃
Derinn16 Bellabellaa kasıgına bıçak saplanıyo gibi oluyo değilmi ıkınırken canın çıkıyo o bendede var.ben cok sistir olurum bence onla alakalı
Bellabellaa Derinn16 evet çok kötü oluyor ara ara sancı girip çıkıyor bıçak saplanır gibi çok kötü birşey ya
Metesmom Bellabellaa Regliyken büyük abdest sırasında bana da değişik bi sancı giriyor bazen baya şiddetli oluyor neyse ki kısa sürüyor.
Muhasebeciana Bellabellaa kollarimi caprazlamasina bagliyorum enseme dogru koyuyorum esimde diziyle sirtimi destekleyerek kutletiyor kaldiriyorda beni 😃 hatta en son oyle yaptigimizda kizim korkmustu bana birsey yapiyor babasi sandi heralde birdaha da yapmadik oyle 😃😃