GizeminEdizi rreeyhann para mi varkı gidelim arkadaşım.Koye gidip anama babama hizmetçilik yapıyorum.
rreeyhann GizeminEdizi küzûm bende gidemiyorum ki zaten 2 aylık bebeğim var birde öyle huysuz ki anlatamam milyonlarim olsa tatile gidemeyiz zaten tatil olmaz bana 😂
gzd81 rreeyhann alanya CASA RUZA OTEL 5900 du subatta suan 6500-7000 li galiba haziranda gidicez bakalim 🤗
Ikrazumra19 rreeyhann valla cocugu krese yazdirdim onun parasi kiralar oldu temmuzda 2 kati mutfak saymiyorum bile o yuzden gider anca memlektte annemizin evinde otururz otel filan hayal
muhammedim- Ikrazumra19 bizde oyle dusunduk ama memlekete bile gidemicez 10bine yakin parayi gozden cikarmam lazim esim gitmeyelim ddi evde geciricez bayrami🤷♀️🤷♀️
Mimoza-kizim rreeyhann Bartın’dayim canim akrabalarım orda onlarda kalcaz otellere yemeye içmeye parami yeter 😂😂
Deletedmom0099 rreeyhann balıkesir afytos otele rezervasyon yaptırdık 21-25 ağustos 4 gece 5 gün 5700 lira
rreeyhann lalbg aslında oda güzel memeleketten uzak yaşayıp tatil icin yine memlekete gitmek hem anilar canlaniyor hem özlem gideriliyor hemde küçük bir tatil havası oluyor. Ben dogma buyume hep ayni yerdeyim🤷🏻♀️
lalbg rreeyhann açıkcası eskiden 1 hafta memlekete 1 hafta da bodrum’a giderdim. Şimdi Bodrum’da suratına bakmadığım yerlerin bile geceliği en az 1000 tl olmuş ve sadece kahvaltı dahil fiyat. O yüzden en mantıklısı memleket☺️
eceozdemir1811 rreeyhann biz Kıbrısa gidecez kısmetse babamın evi var o yüzden 0₺ bu sene şanslıyım valla 😄😄
rreeyhann Oguuu26 orası oyle tabide erken rezervasyon yaptiran cok uyguna gidenler vardı bir başlıkda kaçırdım onu dedim bi bende bakayım. Fakirin ekmeği umududur derler😂 yakinda onuda alirlar elimizden de neyse
rreeyhann GizeminEdizi annem oralı ben borçkadayım 😂 olsun kız bukadar üye arasından memleketlimi buldum ya bi hoş oldum vala
HonKiPonKiDoNiNo Eşim cok istiyor ama ben frenliyorum insallahh caydiririm.. 6 gun 15 bin rezv. yaptircam diyip duruyo ucak desen gidis gelis 4 bin 😡😡 Ben anneme geliyorum zaten yazin cogunlukla, deniz ayagimin altinda
GizeminEdizi rreeyhann yaaa arhavinin hangi köyünden 😁annenin soy adı ne acaba belki tanışıyoruz dur😁
HonKiPonKiDoNiNo rreeyhann Evett ya Agustos ayinda İstanbul/ Antalya 2 kisi 1 cocuk 4 bin.. Ywzik gunah yaaaa.. 1 hafta tatil yapcaz diye aylarca biyerlerden kismak mantikli gelmiyor bana.. bu zaman sartlarinda.