bakma-bana4 Arkadaşlar nolurusnuz yardım edin . Hayatımda ilk defa böyle bir baş ağrısı çekiyorum göz kapaklarım bile ağrıyor ya kafamı kaldıramıyorum ağrı kesici oldum ise yaramıyor buz koydum ise yaramadi nolursunuz yardım edin beynim zonkluyor resmen
CANCanimCAN bakma-bana4 migrenim var ılık bir duş alıp karanlıkta gözlerimi bağlayarak uzanıyorum ancak hafifliyor ve biraz kusunca rahatlıyorum
Aklimdasin bakma-bana4 benımde oyleydı agrı kesiciler fayda etmemişti. Meğer gözlerim bozukmuş 🤷♀️😱 gözlük takınca anında kesildi agrısı. Bi muane olun isterseniz
Aklimdasin bakma-bana4 etrafı çift goruyor musunuz? Veya goz tansiyonuda olabılır oda cok agrı yapıyor. Benımde anlamsız sekılde birden ani sekilde baslamıstı. Migren herhqlde geçer diye bekledim bekledim. En sonunda agrıdan ağlıyordum
melasya bakma-bana4 dr a hast gıtseniz ilk kez bole bişey yasıyosanız baktırın derim.bahsettiğinz agrıları ayda en az iki kez cekiyorum ben migren+sinüzitim var.ılık dus alnınıza sıkı bişey bağlayın sessiz odada dinlenin uyumaya calısın opmıyosa dr a gidin derim
Aselzara0 bakma-bana4 kafanın arka tarafından alına doğru mu benimde 5 gündür feci bir şekilde ağrıyor soğuk aldınız mı hiç ?
bakma-bana4 Aselzara0 yok vallaha canım benim kafanın arkadan öne doğru değil tam tersi göz kapaklarından arkadaşta doğru soğuk almadım