Aklimdasin Ben kendim için kullandım gerçekten rengini açıyor. Oğlum içinde kullanmak istesem bi zararı olur mu acaba 11 aylık saclari çok açık kumral. Bebegine Kullanan oldumu?
maysa-19 Aklimdasin kendime denedim saç açıyor hatta boyayı bile açıyor sürekli kullanımda ama bebek için denemedim.
MinikAsyam Aklimdasin merhaba; merak ettim oğlunuza neden kullanmak istiyorsunuz papatya suyunu? Papatya suyu renk açıyor e oğlunuzun saçları da açık renkmiş. Neden böyle bir ihtiyaç duydunuz acaba? Başka bir faydası mı var bilmediğim diye sormak istedim.
Aklimdasin Bu arada belirtiyim karanfil suyuda saç dökülmesini engeller. Tavsiye ederim denenmiştir kendime ve bi çok kişiye denettim🤣
Aklimdasin bloggeranne aktardan alıyorum 1 avuc kadar. 1 su dolu kavanozun içine karanfili atıyorum. 1 gün gunes gormeyen serin yerde beklıyor. Ertesi gün süzüp varsa elinizde fısfıs şişesi daha iyi olur. Gün içinde lavaboda saç diplerinize aklınıza geldikce sıkabılırsınız. Hemde cok güzel kokuyor saçlar @Sincappp
Gunesim48 Aklimdasin o suyu kaç gün kullanıyorsunuz bitene kadar mı ? Yoksa bir iki gün sonra yeniden mi karanfilli su yapıyorsunuz
Deletedmom27337 Aklimdasin sıcak mı soğuk mu su cnm? Birde papatyayı nasıl ypıyorsun tarif eder misin
Aklimdasin Gunesim48 bitene kadar kullanılırsınız. Aylarcada durabilir bi sıkıntı olmuyor. Bittikçe yaparsınız yeniden
Aklimdasin Deletedmom27337 aktardan alıp kaynatıyorum yumusayınca süzüyorum. Fısfıs şişesine koyup ılık soguk farketmez sacıma sıkıyorum. Ve güneşte durursanız inanılmaz açıyor. Boya gibi. Bende seneler önce bi kiz arkadasımda görmüştüm hangi boya diye sordum. Boya yok papatya suyu demişti. Sıktıktan sonra gunese durursanız daha iyi olur
Aklimdasin MinikAsyam daha sarı olsun diye:) zararı yoksa kullanmak istedim diğer oğlum sapsarı doğuştan.ünlü Ece Erkende oğluna kullanmıştı ama onun oglu büyük