Yasemin58 zaten hastaneden cikmadan yasina uygun agri kesici veriyor serumu bitmemis oluyor odaya geldiginde onun disinda calpol iki gun kullan dedi birde yanlis yazmayim adini hatirlayamadim antibiyotik krem verdi her altini actigimizda surduk zaten uzun sureli bez tutmadim degistirdim ara ara o yapistirmadida beze bardak istersen keskoy uzerine bez bagla dedi ama hareketli zaten durmazdi orda rahatsiz ederdi psikolojik bisi var modunda olsun istemedim ben ilk gunu daha dogrusu ilk cisi atlatinca bitip gidiyor bence hic koymayin , hatta ilk cisinden sonra her cisi geldiginde kendince ah vay etti bende dur annecim masaj yapayim sirtina agrimicak geciyor hemen dedim demez olaydim 😅 hemen hemen bir hafta her cisi geldiginde kosup onume durdu anne manazz manazz diye masaj istedi 😅😅 oyle atlattik sukur , siz rahat olun cok sukur ki bir hastalik rahatsizlik degil rabbimin emrettigi guzel keyfi bir durum ameliyat gibi evet ama daha ne kadar erken o kadar iyi , biz daha kucukken yaptircaktik pipisi henuz uygun degil demisti doktor mecbur 2 yasi bekledik gene olmas dese 6 yasi beklicektik sukur olduda bitti masallah 🙃