Ness23 Kızlar bebeklerınıze evın ıcınde yarım kollu gıydırmeye basladınız mı?Bızım ev suan 24.8 derece sureklı uyanıp uyudu.Sımdı yarım kollu gıydırdım uzerıne müslin uyku tulumu gıydırcem hasta olmaz dımı bu sekılde
neslicanben Ness23 bizim ev de gündüz 24 derece gece 21 derece. Henüz kısa kollu giydirmedim çünkü ne kadar sıcak olsa da bi serinlik var evde. Ben bile arada üşüme geliyor. Sıfır kollu zıbın üstüne de uzun kollu ince penye giydiriyorum
Dondurmalikahve Ness23 Oda sıcaklığını geçmiş içerisi hasta olmaz tabii soğuk değil ev sıcak bile sayılır. Ayrıca nasıl alışırsa öyle gider.
Guneskiz48 Ness23 şuan baktım ev 20 derece ve benim iki kızım da kisakolluyla duruyor hatta biri uyuyor ve üzerini bile ortmuyor evimiz asla 24 derece olmaz direk klima açarız o sıcakta çocuk durmaz biz bugüne kadar maç 22 yaptık evi
Ness23 Dondurmalikahve Yani arkadasım artık gıydır dedı sormak ıstedım bazen cocuklar sıcaktan dokayı uyumayabılıyormus sanırım
Dondurmalikahve Ness23 Tabi sıcakta nem fazla oluyor burunları tıkanıyo ve rahat edemiyolar ayrıca terleyip soğuması daha fazla hasta eder odanızın sıcaklığı iyi
Guneskiz48 Ness23 biri 8 aylık diğeri 21 aylık bebekler sıcağı sevmez ayrıca unutmayın çocuğu üşümek değil terlemek hasta eder annelerin en büyük hatası bebekleri aman üşür diye kat kat giydirip sıcakta pişirmek eviniz çok sıcak düşürün o sıcaklığı biraz bence
Ness23 Guneskiz48 kalorıfer kapalı.Evım guney cephesı guneş vuruyor eve suan.Klıma acarsam aslında hasta olur😀
Guneskiz48 Ness23 klima üzerine vurmadığımız sürece bir sorun olmaz iki kızım da doğdukları gün tanıştı klimayla hiç de sorun yaşamadık bu kadar korkmayın yada bu kadar sıcaksa çocuk sadece zibinla dursun yazık günah 25 derece diyorsunuz ya çok bunalıyordur