Htugcea Sab simplex gaz damlası Kullanan var mı memnun musunuz, günde kaç kez kaç damla kullanıyorsunuz aç mı tok mu
Zeyzeyno Htugcea biz kullandık 2,5 aylıkken doktorumuz önerdi emzirirken 11 damla veriyordum faydasını gördük şuan 5,5 aylık kullanmıyoruz
nazlimom_ Htugcea sabah öğlen akşam 15 damla damlatiyordum ama bi etkisi olmadi nurse harveys şurubunu kullanıoruz bitkisel hemde o daha bi rahatlatti
prensesannesi223 Htugcea günde 3 kez mamasına 13 damla damlatıyordum ben memnun kaldım kızarıp kasılıyordu gazdan şimdi 4,5 aylık bıraktık gaz sorunu kalmadı
tmrskbr Htugcea ben kullandım bıraktık bile hatta. Biz çok gazlı olduğumuz için günde 3 kez 20 şer damla kullanıyorduk aç tok farketmez demişti doktorumuz ben kaşıkla veriyordum üstüne de hemen mamasını veriyordum çıkarmasın tükürmesin diye. İyi geldimi bilemiyorum yine de çok gazlı bi bebekti
nazlimom_ tmrskbr insallah bizimde ozaman biter ya 1ay 14 günlüğüz gün sayiyorum artik🥲 3 aylıktan sonrada bi değişiklk oldumu yani hafifledimi
tmrskbr nazlimom_ azalarak bitmedi ya birden bitti ben korktuğumdan ilacı çabuk bırakamadım damla sayısını 15 e düşürdüm ilk önce. Daha sonra öğlen vermedim sabah akşam verdim. En son da akşamları verdim. Yavaş yavaş azalttım yani
iremnr Htugcea günde 4 kere 15 damla şeklinde kullanıyorum biogaiayla beraber doktorumuz vermişti. 12. Gününden beri kullanıyoruz ilk günler çok farkını gördüm şuan da da rahatlattığını düşünüyorum hala 34 günlüğüz