Ahadensar25 Kızlar Aranızda dopumdan sonra kilo almaya devam eden ve hoşnut olmayan güzel bi diyet uygulayıpta hem çocugunu güzelce doyuran ve aynı anda zayıflayan annelerimiz varsa bizede bi öneride bulunabilirmisiniz🤔
Mirac_21032019 Ahadensar25 sabah guzel bir kahvalti yumurtali yesillikli oglen corban sebze yemegin yogurdun aralarda kayisi gun kurusu ceviz aksam et tavuk balik olabilir salatayla 1 dilim ekmek ogunlerin yaninda yatarkende sut ic meyve ye hem saglikli beslen hem kilo ver bol bol su ic mutlaka spor yapmasadan kilo verirsin bu dediklerimle denenmistir😉 az yiyip sik yiyerek metabolizmani hizlandiriyosun cunku diyet degil bu saglikl8 beslenme
gulcan_cem_gulce Ahadensar25 doğumdan bu ya na 17 kilo verdm sabha kahvaltımı 1 haşlanmış yumurta domates salatalık küçük bir peynir ve üzerlerine pul biber dökerek yiyorum günde 3 litre su ara öğün küçük bir meyve akşam çorba salata ya da zeytin yağlı bir yemek yiyiorum ekmek ve hamur işi hiç yok
Ikraleyla Ahadensar25 suan 80 den 10 gunde 76 dustum ama 64 le hamile klmisyim bayrana kadar 68 dussem yeter bna normal dogum oldugu halde kilo vermek cok zor
Ahadensar25 gulcan_cem_gulce su çok içiyom ama çocugu emzirdiköe midem çok kazınıyo çok acıkıyom napcam ya 😔acaba diyom diyetisyene gitsemmi bi fark olurmu yani
Mirac_21032019 Ahadensar25 kayisi yada gun kurusu ikisinden birini yiyebilirsin gün kurusu kayisinin koyu renkli olani siyaha yakin
gulcan_cem_gulce Ahadensar25 diyetisyen de diyet listesi verecek emzirirken zaten daha fazla kalori yakıyoruz ben 3 ay emzirebildim emziren anneler bir tık daha fazla yiyebilir diye düşünüyorum. Acıktığınızda yine bir kase light yoğurda midede sorun yoksa pul biber ya da çörek otu eklenerek ara öğün yapılabilir.
Ahadensar25 ebraradnn bizdede kullanalar var birsürü kutu kutu geliyo eve ama ben çocuk emziriyom sorun olurmu acaba
Ikraleyla Ekmek tatli hamur isi kestim paketli gidalar hic bisey yemiyorum 10 gunde 4 kilo verdim cok az degil mi dgru dzgun birsey yedgimde yok bi sabah yumurta salata yesililik yiyrum 3 litre suyu geckin iciyorum ama yavas gidiyor kilolar
gulcan_cem_gulce Ikraleyla 10 günde 4 kilo çok çok iyi gitmiş daha fazlası sağlıklı olmayacaktır. Hızlı giden kilolar geri gelebiliyor. Ayda 12 kilo yapar ki süper bişey:)
Ikraleyla Ahadensar25 emziriyorum ama bnim bbek istahli dgl o yuzden bn emzirmekten pek kilo veremiyorum yemiyorum da istahimda yok hareketliyimde cok
Ahadensar25 Ikraleyla valla kuzum benim iştahım var yesem iyi yerim yani ama bebeğe gelince sürekli bilerek emziriyom düşün yani düzgün. Bi şekilde izn vermiyom aglamasına e haliylede çok acıkıyom sıkça
Ikraleyla Ahadensar25 kac kilosun ki canim bn 64bile hamile kaldim 90 la dguma gttim suan 76 kiloyum bnim suanki hedfim 68 dusmek bayrama kadar iki hafta var 8 kilo gtsin istyrum bakalim ins veririm yumurta diyeti var nette hem proteinsiz klmam hem zayifalrim onu denemeyi dsnyrum