Simaykus Kızlar 10 gündür kullanıyoruz bebeğim çok huzursuz muhtemelen karın ağrısı var bu yüzden iki gündür bıraktım keyfi yerine geldi yerne önerebilceğiniz demir varmı
Ogretmen_anneeee Simaykus bende de oldu ben ilk güm farkettim sonra 3 gün vermeyip tekrar verdim gene öyle agladı sürekli . Bende bestiron a geçtim
Teemo07 Simaykus aaa bende ocean a alayım diyordum bugun. Demiron kullanıyorduk, tadı çok kötüydü değiştirmeyi düşünüyorum bende. Sidefer iyi diyorlar. Ama sidefer Kids mi alacağım onu bilmiyorum
Simaykus Ogretmen_anneeee bende yarın tekrar bi vereyim eğer yine öyle olursa bırakırım bende sanıyorum ataktan falan
Ogretmen_anneeee Simaykus bende ilk öyle zannettim ama gerçekten huzursuzluk yaptı ama görümcem kullanıyor onda birşey yok bebekten bebeğe değişiyor galiba
Simaykus Teemo07 bende ocean D kullanıyorduk memnundum demirnide ondan alalım dedik sürekli mızmız ağlak bi bebek oldu bıraktım normale döndü çocuk yarın tekrar vericem eğer yine aynısı olursa ondandır bende sidefere geçmeyi düşünüyorum