VERA19 Asel_lena_mom Bugüne kadar neredeyse 600 tarif paylaşımı yapılmış Uygulamamızın Tarif Dünyası köşemize göz atabilirsiniz. 🥰
GiybetReis Asel_lena_mom bu ara omlet yapıp üzerine biraz bal sürüp öyle yumurta yediriyorum. Böyle yiyoruz şimdilik sıkılana kadar bakalım. 14,5 aylık
Asel_lena_mom Daenerys Valla bide allerjik ne vereceğimi şaşırıyorum sürekli aynı şeyleri yemekten de sıkılıyor değişik yapan varsa deneyelim
Asel_lena_mom Ecemegem Bende bugün avokado , 1 adet zeytin , zeytinyağı , pekmez ve pirinç unu karıştırıp verdim baya sevdi deneyebilirsin canım 🫶 benim kızımın yumurta alerjisi var yasak 😔 sürekli muz elma avokado vala sıkıldı çocuğum
nilimsi Yulaf ezmesi çeyrek elmanın kabuğunu soyup ince küçük küçük doğuyorum 2 tane hurmayı küçük küçük kesip koyuyorum. Biraz su ekleyip 3 4 dk pişiriyorum suyunu çekiyo kendine. Sonra bir ceviz rendeliyorum çok az tarçın ekliyorum. Bebeğim seviyor. Haftada 1 2 kahvaltısı böyle diger zamanlar klasik kahvaltı
Daenerys Asel_lena_mom benimki de iştahsız. Damak zevki de var. Mesela bizim yemeyeceğimiz şeyleri asla yemiyor. Yulaf falan yalan oluyor
Ecemegem Asel_lena_mom aa nasıl anladınız yumurta alerjisini peki benim kızım pek yemiyor ek gıda maksimum 3 kaşık zorlanıyorum bu konuda
Ecemegem Asel_lena_mom birde bimde bugun organik unlar gördüm keçiboynuzu tam yulaf ve hindistan cevizi unu onlardan alıp bebeğinizin tariflerinde kullanabilirsiniz bende keçiboynuzu ununu aldım 😊
Ucansupurge Asel_lena_mom sebzeli omlet çeyrek avacado 1 badem salatalık ıhlamur Diyet açıyoruz son gündü bugün bundan sonra lorda ekleyeceğim
Asel_lena_mom Ucansupurge Ay bizde 10.ayında başlayacağız kısmetse daha 3 ayımız var . Tarif güzel teşekkür ederim 🤩
Daenerys Asel_lena_mom inşallah ama zaten yediklerini her zaman sevmiyorlar. Günleri günlerini tutmuyor belki ilerde çok sever