Yusuf_Talhanin_annesi Arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı? Cildiye randevu aldım ama en erken 1 hafta sonraya verdiler:( bir çözüm bulmam lazım ilaç kullananlar ne kullandınız . 2 haftadır bende bebeğim de mahvolduk benim yüzümden pamukçuk oldu bebeğim 😭
MuhammedAmine Yusuf_Talhanin_annesi bendede olmuştu sanırım sızan sütlerden dolayı sağlık ocağına gittim 3 tane merhem verdi karıştırıp sürüyordum 2 günde kuruyup bitti benim oğlumun suratınada bulaşmıştı onada sürülebiliyordu bu merhemler ondada geçti birdahada tekrarlamadı çok şükür . Bulabilirsem isimlerini yzarım
Yusuf_Talhanin_annesi MuhammedAmine isimlerini öğrenirseniz çok çok çok sevinirim ya😓 mantar olacağı hiç aklıma gelmedi normal yara sanmıştım krem yağ kalkan hiç biri geçirmedi. meğer mantarmış araştıra araştıra kendim anladım sebebini.
Alyaa Yusuf_Talhanin_annesi merhabalr aynı şey bebeğim iki aylıkken benimde başıma geldi cildiye ne ben gögüs cerrahisine gttim hem antibiyotik hemde 2 çeşit merhem kullandım ve gögüslerimi karbonatlı su ile sildim 1 haftada iyileştim. Bebeği bile huysuzlaştordığını söyledi doktorum aman dikkat edin ve önemseyin😌