Irmakprensesinannesi Asil_mom 2 ana öğün vermelisin 1 çay bardağı kdr mak olmalı kzim mesela 9 ay 8 günlük 3 ana 1 ara öğünü var
SeninAnnenBirMelektiYavrm Asil_mom iki öğün almalı sabah kahvaltı peynir yumurta yoğurt ceviz vs birde aksam sebze yemeği vs
Asil_mom SeninAnnenBirMelektiYavrm 2ana 1ara öğün veriyorum kahvaltı akşam yemeği ara öğün olarakta meyve yoğurt falan
Deletedmom_71 Asil_mom bazen biskuvi içine meyve Bazen yoğurtlu meyve Bazen de bebek danonesi yapıyorum ki ona ayrı bayılıyor oğlum 😅 Bazen pirinç unu ile meyve karışımı
Deletedmom_71 Asil_mom 2 3 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı labne içine istediğin meyve. ceviz veya fındık da ekleyebilirsin denedim 1 kasık da ikisinden birini katıyorum. Valla fazla yapıp kendim de yiyorum harika oluyor 😅😅😅
Deletedmom_71 Masalingonunannesi ben 6.5 aylıkken başladım 7. Ayında da fındık verdim. Çilek de verdim bu ay hatta.
Irmakprensesinannesi Aae_08 yani biz doktoumuz erken baslatmisti ek gıdaya o yüzden 6 aylık 2 ana öğünü vardı kızımın o zamanlar iştahla yiyordu şuan 9 ay 8 günlük dış dönemindeyiz o yüzden zor yiyoruz
Masalingonunannesi Deletedmom_71 o masallah hizlisiniz aslında en güzeli bu ama ortalikta o kadar soylentiler dolaşıyor ki bide tecrubesiz olunca insan korkuyo sabah ceviz kattim kahvaltisina surekli arastiriyorum aslinda bisey olsa coktan olurdu
Deletedmom_71 Masalingonunannesi doktorum özellikle ne kadar erken tanistirirsan o kadar az alerji riski olur dedi. Alistir dedi. Yumurta beyazi da veriyorum ben 6. Aydan beri. Korkma deneyerek git. 3 gün kuralı yap yine bunlarda ama ver gece biraktikca yemiyorlar.