Balcicek1 Bebeklerinize hangi peyniri yediriyorsunuz? Ev yapımı mi tercih ediyorsunuz? Ev yapımı lor olması şart mı? Tercihen başka ne olabilir? Bebeğim 7 aylık.
BarlasMomm Balcicek1 peyniriciden lor ve az tuzlu sepet aliyorum. Marketten de kasar peyniri alip veriyorum ben ama arasi yok pek peynirle
Sedefe Balcicek1 oğlum şuan 10 buçuk aylık ben az tuzlu peynirde veriyorum birde lor peyniri aldım bazen kendimde yapıyorum onları yediriyorum
Elifinannesiiiiiiiiii Balcicek1 ben yapmadım hiç evde ama hazırda vermedim kayınvalidemlerin lor yapıp satan bir tanıdığı var güvenilir ondan bana vakumlatıyorlar taze taze yediyorum her kahvaltısında
Deletedmom27337 Urasali ince dilimleyip (kağıt gibi) eline veriyordum yemezse minik parçalara bölüp ağzına atıyordum
bebishmom Balcicek1 ben 1 yaşına kadar sadece ev yapımı lor ve kendi yaptığımız tuzsuz peyniri kullandım. Başka hiçbir peynir vermedim
Beyza_momss Balcicek1 ev yapımı lor , kaşar, labne beyaz peynir hepsini yiyo kızım süt ürünleri ile iyi arası şükür
Beyza_momss Balcicek1 7 buçuk belirli bi marka almıyorum özellikle ama iyi kaliteli olmasına dikkat ediyorum