KubraMelih Bebeğim 28 günlük sütüm 2-3 yemek kaşığı kadar geliyo 2 saatte bir 90 ml mama veriyorum normal mi ölçü
Lskdlamxle KubraMelih benim bebeğim 17 günlük 60cc mama emiyor ama yetmiyor gibi çok çabuk açıkıyor bence normaldir bende yükseltmeyi düşünüyorum ama doktora bi danışıcam bakalım
Baakpnr- KubraMelih ben 3 aylıkken 90 cc veriyordum kızıma . Çok gibi geldi bana ama her bebek aynı degıl bunu da unutmayalım :) biz de sadece mama ile besleniyoruz bu arada
Minnakkayram KubraMelih bende oyle verıyordum bazen doymadıgı zman tekrardan 30 ml yapıyırdum suan 50 günlük olduk ve mamayı severrk yemıyır sureklı emzırdım ve sütüm arttı sızde deneyın sureklı ama , sütüm hıc gelmıyordu ılk zamanlar .
Lskdlamxle Aae_08 2 3 gün önceye kadar sütüm geliyordu yok dencek kadar azaldı sütüm gelirken doktorum emzir emzirdikten sonrada 2 saate bir 50cc mama verebilirsin doymadığını düşünüyorsan demişti
Mihriballimm Bence gayet normal bebeğiniz iri çünkü 60 CC yetmez ona bende 25 günlük tam itibaren 90 CC vermeye başladım hemde emzirdigim halde
Mihriballimm KubraMelih ben günde 2 defa mama veriyorum bı öğlen bide gece yatarken kuzum ama 3 saat tok tutuyor bizi 3 saat sonra emmek istiyor
KubraMelih Minnakkayram sürekli emziyorum bi damla dahi olsa vermek istiyorum sütünüzü arttırmak için neler yaptınız peki