Wonderful_mom 14 günlük bebeğimin rutin sabah erken kalkmalarindan dolayi uyanigim ben 😒 her gun 5.30 da uyanır şaşmaz saati 😑
Tazeanneg Wonderful_mom 7 buçukta da biz uyandık onun enerjik bir şekilde odayı talan etmesini izliyorum 🤦♀️
Deletedmon_65 Wonderful_mom 2 ay 6 günlüğüz stabil 6 7 enerjik saatleri neyse ki uyudu acilen bende uykuya geçmem lazım 😂😂
heymom__ Wonderful_mom 6.30da uyandı benim oğlumda babası işe gitmeden ilgilendi biraz ama gitmek zorunda oldugu için mecburen uyandım 😅 şimdi ilk uykusuna geçmek üzere hemen onu uyutup kahve yapıcam çünkü anca ayılabiliyorum 😍
heymom__ Wonderful_mom uyuyamayacağım için hiç vakit kaybetmiyorum yatakta dönerek çünkü gün içinde o kahveyi içmeye asla vaktim olmuyor 😅
Haticeberkaybslst3103 @Wonderful_mom bebeğim 5 aylık uykusunda gaz sancısı oldu bende biraz rahatlasın die masaj yaptım ondan uyandık şimdi tekrar uykuya geçicem inşallah😊
Jldpmk34 Wonderful_mom valla normalde uyumayı çok isterdim ama o kadar az yalnız zaman geçiriyorum ki, 7bucukta kalktım oturdum koltuğa buradaki yorumları okuyorum, oğlum uyuyor 5 dk ya kalmaz uyanır, maraton başlar, yani amac yalnız kalmak 🤭