prensesannesii3 Kızlar 6 ay 10 günlük bebeğim gece saat başı uyanmaya başladı ya uykusuzluktan ölecem kaç gündür niye böyle oldu 😭😭
Nesibe92 prensesannesii3 oluyo canim dönem dönem anladigim kadariyla oglumda bi ara saat basi hatta yarim saatte bir uyaniyodu
ikiKudurukAnnesi prensesannesii3 20 aylık kızım 4 de uyandı anca uyutabildim 😪 Sizinki muhtemelen diş olabilir
a010101 prensesannesii3 dişten kaynaklı mı açıkıyırmu bizimde öyle 6 ayına girdiğinden beri 7.5 aylık oldu atak olsa geçerdi gece ek gıda yapym Bi kaç saat önce yıyor daha az kalkıyor diş huzursuzluğu gibi Habire uyanıp uyanıp emiyor
prensesannesii3 a010101 yok açlık olduğunu sanmıyorum çünkü mesela 2 de uyandı emdi 3 de uyandı emmedi kucağımda geri uyudu 4 de uyandı emdi 5 de uyand emmedi 6 da uyandı emdi bu şekil devam ediyor her uyanmada emmiyor
Nesibe92 prensesannesii3 kendi kendine biraz da olsa duzeldi simdi 3 saatte bir uyaniyo bazen 2 olduguda oluyo gunduz uykularini azalttim ben canim sende bi dene istersen
ikiKudurukAnnesi prensesannesii3 benim kızım da hiç salya akıtmadan dişlerini çıkardı her çocuk farklıdır canım
a010101 prensesannesii3 bizde öyle işte aç olmasa bile emiyor ağlıyor birde açmış gibi sanki dişler geliyor sanırım eskiye göre azaldı diş için toz almştm gece yatmadan ondan verym
prensesannesii3 Nesibe92 gündüz uykumuz sıfır zaten çok kötü durumdayız bilmiyorum nasıl olacak inşallh düzelir