Masalingonunannesi Angel00 aramizda 1 gun var fakat biz dr tavsiyesi ile 5. Ayda basladik yumurta yiyebiliyor mesela kahvaltida
Angel00 Masalingonunannesi yogurt da vermedim daha süt ürünlerine hepsi bittikten sonra başlayayım dedim avokado da vereceğim ama nasıl cok karışık ya aklım karışıyor nette baktıkça vallahi çok fazla bilgi var
balyanak58 Masalingonunannesi ben baslayali 6 gün oldu ama kac ogun veriyorsunuz ya da diyelimnuc gun kurali ile yogurda basladiniz 4. Gun kabak verdiniz. Kabak verdiginiz gun yogurt veriyor musunuz
Masalingonunannesi Angel00 meyveleri yulaf pirinc unu ile zenginlestiriyorum bugunde ceviz kattim biraz
Angel00 Masalingonunannesi yulaf normal yediğimiz yulaf degil mi bende almayı düşünüyorum çeşit olsun diye yulafında çeşitleri var sanırım
Balkabagi92 Zeyzey72 benim bebeğim 10 aylık anne sütü almıyor mamayıda sevmiyor sabah uyanınca ilk mama veriyorum saat 7:30 da sonra kahvaltı saat 10 veya 10:30 da yumurta sarısı pekmez beyaz peynir arada bir avokado evde yaptığım bene bisküvisi saat 13:30 da meyve püresi veya muzlu yoğurt saat 4 de sebze çorbası 7 de tarhana veya ne varsa o anlık yemek olarak 10 da muhallebi tarzı mama yapıp yedirip yatırıyorum gece uyanmıyor günde bir kez mama alıyor onda enjektör ile sıkıyorum ağzına emmek istemiyor tosbişim bizim menü bu şekilde bazen değişkenlikte gösteriyor her gün farklı şeyler yapmaya çalışıyorum bıkmaması için
Zlyhky11 Woman35 yok cnm bende şimdi baya kayısı kıvamında yumurta sarısı peynir çay verdim üzerine de emzirirken uyuturum kalkınca cici bebe veriyorum. Akşamda yoğurtlu çorba
Ruzz-Batu Zlyhky11 cici bebe asiri tatli ben bile yerken kesiyo bebege seker yuklemeyin evde kendiniz yapin
Tugce Zlyhky11 çay mı? Cici bebe ve kayısı kıvamlı yumurta da uygun değil. İsterseniz bir destek alın ek gıda eğitimleri var.
Essmom Ek gidada 12. günümüz 😃 patates, havuç, kabak ve brokoli verdim 3er gün. Yarın meyvelere geçeceğiz elma, muz ve avokado sirasi ile gideceğim. Bebeğim alerjik olduğu için yoğurt ve yumurta yok henüz bizde🥲
balyanak58 Essmom uc gün kuraliyla verdiginiz gidayi, dördüncü gün baska gida ile birlikte veriyor musunuz?
Masalingonunannesi Angel00 bizim sut alerjimiz olduğu icin ona haftaya baslicaz sıkıntılı durumdayim o yuzden onunla ilgili bisey diyemem
Essmom Angel00 Hayır yapmadi, benim kızım genel olarak gazsız bir bebek şimdiye kadar gaz problemi yaşamadık ona güvenerek verdim
busra9342 Zeyzey72 6 gün oldu başlayalı. İlk 3 gün yoğurt sonraki 3 gün havuç. Sonrasında kabak ve patates şekilde devam edeceğim. Meyveyi biraz sonraya bıraktım ben.
Masalingonunannesi balyanak58 sorun yoksa yogurt tadimi bitimce istedigi kadar yedirip diğerini de yaninda tattiriyorsunuz
Theanaaa Zeyzey72 kabakla basladık bizde sevmedi ağladı falan hayırlısı bakalım alışacalar illa ben sebzeleri bitirp meyvelet sonra yogurt yumurta alerjenleri sona bıraktım
Gunesim48 Theanaaa benimki tadına bile bakmak istiyor , kabak verdim sevmedi yemiyor , patates verdim bugün istemedi ağzını sıkıca kapatıyor tadına bile bakmıyor, yoğurt bi kaşık ağzını açarsa ancak nasıl yedireceğim bilmiyorum, tadım bile yapamıyoruz daha