Halis Arkadaslar bebegim 7 ay 16 gunluk hala daha baba dede gibi basit kelimeleri soylemiyor benmi cok evham yapiyorum varmi bu durumu yasayan
Eski9 Halis evham yapıyorsunuz tabiki illa su ayda su zamanda olacak diye bir kural yok genel tabir onlar kulak asmayin
JackDaniels Halis Bence daha erken. Bol bol konuşun kelime dağarcığını genişletin. Kullanmasa bile beyninde yer edecektir zamanı gelincede kullanacaktır🥰
Alininannessiii04 Bence siz evham yapıyorsunuz oğlum 8 aylık oda bunları söylemiyor desteksiz oturamıyor bile her çocuk farklı sonuçta kendi haline bırakın zamanı gelince söyler yeğenim 2 yaşında o bile hala konuşamıyor siz düşünün
Eski9 Alininannessiii04 aynen öyle benim kızım 9.5 aylığa yakınken tamamıyle desteksiz oturmaya başladı şuan 10.5 aylık emekliyor herşey zamanı gelince oluyor çok evham yapıyoruz gerçekten
Zlm Halis siz evham yapiyosunuz daha küçük o ayda konsumaz demiyorum ama konuşmaması tekaslandiracak birşey degil
Bebegimm1 Halis daha cok kucuk yalniz ilerleyen aylarda badilma oluyor yani ba ba ba falan diyebilir ama ilerleyen aylarda suan degil