Pakizee Bir kere çıkardınız mi beze geri dönmeyin bence sabredin sonrası daha zor oluyormuş bırakmak. Ben oğluma 26 aylık öğrettim. Şu an 1 ayı geçti başta kakada sıkıntı çektik, altına da yaptı neler oldu ama bir iki haftaya düzene giriyor. Bi de kendisi söylemesi daha uzun zaman alıyor. Hatta 3 gün sonra söylemeye başlamıştı aa ne güzel kolay oldu diye sevinmiştim. Sonra söylemedi arada söyledi derken oyuna da dalabiliyor. Siz götürün hep aralarını açarak saatlerin. Altlarına kaçırmalar illa ki olur kızmamaya çalışın o zaman devam ediyorlar inat gibi istemsizce. Bir de gece kaçırmalar için tuvalete kaldırmayın bence. 2 seçenek var zaten kimi kaldır diyor kimi çocuğa güven kaldırma. Şahsen ben kaldırmadım hiç ve yapmıyor gece. Bir de böyle deneyin siz kaldırdıkça gece yapma ihtiyacı hissedecek. Ama 1 2 altına kaçırsa tutması gerektiğini anlayacak. Tuvalet eğitimi de 1-2 haftalık bir süreç değil tamamen hallolması bi 3-6 ay arasıymış. Önemli olan tuvaletten soğumasın, zamanla alışır merak etmeyin 😊