Nefesin-Annesi İzmirde bildiğiniz alerjiyle ilgilenen doktor varmı önerirmisiniz bebeğim daha 7buçuk aylık 1 buçuk aydır geçmeyen burun akıntısı burun tıkanıklığı var serumlada açsam fayda etmiyor
Edizmoms Nefesin-Annesi ben Behçet uz alerji bölümüne randevu aldım salı günü gidicez inşallah bakalım çözüm bulabilecek miyiz bizde de sulu mukuslu kaka egzama var
Edizmoms Nefesin-Annesi bişey sorabilir miyim bizim randevumuz yarın alerji bölümüne Behçet uza ama gidemicem iptal etmem gerek randevu tarihlerini değişsek olur mu uyar mı size ben iptal etsem siz o tarihi alsanız sonra ben sizinkini alsam
Nefesin-Annesi Edizmoms bende behçetuza aldım 25 de gitcez işte inşallah büyük bi sorun çıkmaz bulurlar nededini birde bizim evcil hayvanlarımız var onlardanda olabilirmi diye düşünüyoruz
Edizmoms Nefesin-Annesi evet sizin belirtiler besin alerjisi gibi durmuyo ama olabilir tabii ki bilemeyiz benimde toza tüye polene karşı alerjim var mesela hapşırma burun tıkanıklığı ve akıntı yapıyor bende sizin öyle gibi geldi bana