Mommyyigit Oğlum 5 aylık tadımlara başladım havuç tadımı bitti yeşil kabak tattırdım ama suyunu yani yavaş yavaş tadını bilsin diye 2 gündür kaka yapmıyor hem anne sütü hem de mama alıyor normalde kaka düzeni iyiydi noldu bilmiyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
ismihan87 Mommyyigit doktor tavsiyesiyle ile bebek için çok az asitli zeytinyağı ve probiyotik damla.. çok fayda ediyor
Aloneeee Mommyyigit ek gıdaya başladığımızdan beri aynı sorunu yaşıyoruz. Hatta 8. Günde yapıyor kakasını. Doktora götürdüm tabi yaparken zorlanmıyorsa kakası katı değilse 10 güne kadar normal dedi. 8. Gün yapıyor ama yaptığında yine cıvık yapıyor o da anne sütünden dolayıymış. Yani dediğim gibi takip edin geç yaptığı zmn katı kaka yapmıyorsa normalmiş. Bana her gün 1 çay kaşığı zeytinyağ önerdi doktor
Veragillerden Ek gıda döneminde kabız olmaması için zeytinyağı ile vermenizi öneririm. Özellikle bebek zeytinyağları var, onlardan bir iki damla üstüne gezdirmeniz bile rahatlatacaktır.
Veragillerden Mommyyigit Lavisar Bebek Zeytinyağı ama şöyle bir şey var ki ek gıda döneminde bir iki gün normal bence
Mommyyigit Aloneeee anladım teşekkür ederim aslında ek gıda bile sayılmaz suyunu veriyordum sebzelerin o da çok minik bir kaşık böyle olur mu bilemedim