Toprakmelissa Kızlar kızım yüzüme ağzıma burnuma koluma beni yiycek gibi saldırıyo emzirdiğim halde böyle yaşayan var mı neden yapıyo 🤦🏾♀️
hemsireemom Toprakmelissa kızım 8.aya girecek ama dediğinizi anlayamadım yani böyle sarılır tarza bişey yapıp kendine mi çekiyor sizi saçınızı falan
Nefesin-Annesi Toprakmelissa benim kızımdq aynı şeyleri yapıyor devamlı oturduğumda bile oyuncaklarıyla oynamıyor kucağıma atıyr kendini kollarımı sıkıyor yüzümü emmeye çalışıyor boynumdaki kolleye saldırıyor normal yani
Afram_miram Toprakmelissa benim kızımda aynı oturtuyorum bilerek devriliyor koluma yapışıyor örümceğe koyuyorum bacağıma sarılıyor kendini geriye atıyor daha bi sürü şey 😃
Toprakmelissa Kasumi korkuttu beni ya aç sandım emzirdim yok yapışıyo resmen üzülüyorum öyle yapınca normal yani
Kasumi Toprakmelissa Benimki de 6 aylık oradan biliyorum 😆 emiyor, gazını çıkarıyor ama hâlâ hırslı hırslı saldırıyor çeneme, omzuma, elime artık nereme denk gelirse😄
Toprakmelissa Afram_miram normalde yapardı da bugün şaşırttı kendini iyice aklımı aldı sıkıntısı var sandım😂
Toprakmelissa Haticedgn gözünüz aydın darısı başımıza sıkıntısız atlatırız inşallah en korktuğum şey diş 🤦🏾♀️
Toprakmelissa sedanurss evet ya onlarada yazık bizede heryerim salya hemen patlasa bari uzamasa bu kaşıntılar 😅
Toprakmelissa Nefesin-Annesi çok teşekkür ederim rahatladım gerçekten ilk bebek olunca insan hareketlerinden zor anlıyo 🤦🏾♀️
Nefesin-Annesi Toprakmelissa benimde ilk bebeğim hapşırsa hastaneye gitmekten panik atakk oldum arrık deli gibi makale okuyorım kardeşim hemşire ondan destek alıyorum ona soruyorum bende 😂