Egeto Bebeğim 4 aylık yarın kısmetse sünnetini yaptırıyoruz. Dikişli olacak. Var mı öncesinde şöyle yapsan iyi olur dediğiniz şeyler tecrübeli anneler?
Sin21 Egeto öncesinde yapılacak birsey yok sonrasında da ypk aslında küçük olduğu için hızlıca iyileşir verilen kremi vs düzenli kullanın bezi sık sık değişin en fazla üç güne hayat normale döner 🥰
Kezban07 Egeto zaten doktorunuz söyler ama sunnetten hemen sonra pet bardak koyun pipisine beze yapismamasi icin
Eesay Egeto sıkça bezini değiştirip kremini bolca sürün ki beze çok değip tahriş gibi olmasın. Biz 1-2 gün kadar bardak koyduk bir de kantoron yağı önermişti doktor ondan sürdük bol bol. Çok kolay toparlıyorlar merak etmeyin, geçmiş olsun🌸
dunyaharikasi Eesay ay o yağ bebeği hele ki açık yarayı cayır cayır yakmaz mı? Lekelere iyi geliyor diye cildime sürdüm bir gece sürmez olaydım yüzümü bir süre sonra yakmaya başladı bebiş o yara ile nasıl dayandı… bence sürmeyin iyi geliyor olabilir ama kantaron yağı yakıyor (sürüldükten 5-10 dk sonra)
SeninAnnenBirMelektiYavrm Egeto tam zamanı bizde 4 aylık yaptırdık. Cok rahat geçti karton bardak kullanmayın daha geç iyilesiyor ben hic kullanmadım bir iki günde iyileşti
Eesay dunyaharikasi teşekkürler öneriniz için oğlum 23 aylık biz 3 aylıkken sünnet yaptırdık. Kullandığınız yağ belki doğal olmayabilir, organik olanı kullanmakta fayda var. Doğal kantoron yağından çok fayda gördük, dilerseniz siz kullanmayın:)