Eymenimm34 Saliha_furkan Bende Sultanbeylindeyim nerden alım yapıyorsunuz yada neresinde oturuyorsunuz tam olarak ?
AzraBolat Bende yaptım başakşehirdeyim ama priz işi mahvetti beni kasaları taşı git teslim et paramı alamadım peşine düştüm o kadar emek kaç ay sonra aldım şimdi perde boncuk işi taç işi yapıyorum ara ara degsiiyor ayda en az 2000 buluyor ek gelir 🤲
Zeh-ra5 AzraBolat bende evde ek iş yapmak istiyorun ama eşim izin vermiyor. Rica etsem işinizle biraz bilgi verirmisiniz. Güvenilirmi
Elifff88 AzraBolat bende evde ek iş yapmak istiyorum nasıl bilgi alabilirim ama ben İstanbul dışında oturuyorum oluyor mu öyle de
Ogullarinaasikanne AzraBolat bu evden isleri nereden buluyosunuz ? İskur dan baktim yok oyle bir hizmet dediler. Bende yapmak istiyorum ama İstanbul da degilim😔
Yarenmerve AzraBolat merhaba bende Fatih’te oturuyorum acaba burda da da bayisi falan yada ne bilim birşeyleri var mıdır bende yapmak istiyorum evde ek iş yardımcı olabilir misin
AzraBolat Zeh-ra5 Benim bulduklarim güvenilir şahıs görmeden iş yapmıyorum instgram da kendi semtimin kurmuş olduğu bir site vardı oraya ilan verilmişti iletişime geçtim bayan eve kadar gelir işleri bırakır sonra toplar taç işi karşı sitemde kendim alırım ay başı ay sonu teslim eder paramı alırım ekstra olan işlerde başka semtte onunda kârı yüksek olanları alırım
AzraBolat Elifff88 malesef bayanlar kendi getirip götürüyorlar ya da yakınsa ben teslim ediyorum mesela haftalık ta topalndigi oluyor bazen acil diye şehir dışı yapmazlar😏
AzraBolat Ogullarinaasikanne evet elden bulmanız lazım malesef😒 İstanbulda bu tür imkanlar çok fazla olduğu için kendi çevremden buldum hep çok araştırdım ama şimdi belirli düzen oturttum
AzraBolat cicek061 Kayaşehir haberde genelde ilan verirler ama numaraları var yakinsaniz buraya diğer türlü zor denk gelirsiniz bayan sayısı azalınca verirler tek