Emiraysima Kızlar 2 aylik kızım emzirdigimde mama icirdigimde hep kusuyo onceden boyle değildi bu durumu yasayan varmi acaba
BaloglumM Emiraysima canim benim bebegim 2.5 aylik 1 hafta önceye kadar çok kusuyordu doktora sordum ağız dolusu kusuyorsa normal korkma fazlalığı çıkarıyor demişti
Karen Emiraysima benim bebeğim sadece mama ile besleniyor inanılmaz kusuyordu her içtiği mamanın yarsını çıkarıyordu mama değiştirdim neredeyse tamamen kesildi şuan çok rahatım
Gizemzkan Emiraysima bizimkide öyleydi kucagınaza alırken midesine baskı yapmayın belkide reflüdur bizimki reflü onlara özel mamalr var onu kullanıyoruz bak bide ağlama krizleri oluyormu birden
Sinemhkn Şuan bende o durumdayım 1 ay 2 gunluk kusuyor ama hala meme arıyor anlamış değilim bazen süt burnundan geliyor korkuyorum
Alininannisi Aynısını ben yaşadım bugün şiddetli kusma başladı 2 ay 5 günlüğüz şimdi hastaneden geldik çeşitli kontroller yapıldı doktor sıkıntı yok dedi ama aldığı her anne sütünden sonra kusuyorsa serum taktırıyorlar yeterli besini alsın kilo kaybı olmasın diye yarın bakacağız inşallah gerek kalmaz
Emiraysima Gizemzkan insallah reflu değildir benim bi arkadaşımın bebeği reflu yüzünden hic kilo alamadi