Liiii Kızlar sarılığımıx bir ay sürdü kilosu iyi değildi mamaya başlayın dedi doktor ama mama yemeden emmek istemiyor ağlıyor mama vermediğimde 3 saat parca parca emiyor bir onu bir diğerini derken geciyor vakit yasayan var mı ne yapmalıyım 47 günlüğüz
minikbabyy Liiii mamayı biberonla mı veriyorsun canım eğer öyleyse hemen biberonu bırak bana bunu kimse söylemedi ve 2 ay bebeğim zor emdi 😔 kaşıkla şırıngayla başka bi şekilde uydur işini. Meme reddi yaşadık. Ve muhtemelen biberondan emmek kolay geldiği için öyle yapıyor
minikbabyy Liiii iyi yapıyorsun beni kimse bu konuda uyarmadığı için meme reddi yaşadık şimdi emziremediğim için vicdan azabı çekiyorum her an
Mehtapylmztrk minikbabyy Bence her bebek farklı. Ben de ilk bir ay emzirirken diğer göğsümden akan sütümü sağıyordum biberonla veriyordum. Bebeğim şuan 4 aylık asla biberon istemiyor. Meme reddi de yaşamadık. Sarılığınız varsa en azından düzelene kadar biberonla vermeye devam edin.
minikbabyy Liiii hayır maalesef sadece mamayla besleniyor almadı bi daha memeyi. Sağıp verdim 1 ay kadar emmeyle sağmak ay ı olmadığı için sütümde kesildi
minikbabyy Mehtapylmztrk tabiki her bebek farklı doğru söylüyorsunuz ben fikrimi söyledim sadece. Sütüm az geliyor mama vericem diyeni duyunca dayanamıyorum atlıyorum hemen aynı hataya düşübilirler diye☺️