Woman35 Kızlar tadımlarda havucu falan haşladıktan sonra ezip püre haline getirip az bişey su ekliyo musunuz ? Yoksa haşlayıp ezip veriyo musunuz ?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Woman35 zeytinyağı ekle cnm su eklemene gerek yok. Ezilmesi zor olursa ekleyebilirsin
Woman35 Sin21 Tubasahra peki kaynattığınız suyu mu eklediniz ? Bide sıcak mı eklediniz yoksa ılıdıktan sonra mı ?
Woman35 Zlm ne kadar ekliyodunuz peki ? Bi de 1 tane havuç haşlicam ama 1 çay kaşığı vericem yani 1 tane haşlanmış havuca ne kadar su koymam lazım
Tubasahra Woman35 Evet evet hasladigim sudan ekledim.Zaten oatates mesela tabaga alip hemen suyundan ekleyip ezdim.Bide haslarken suyuna zeytinyagi ekledim biraz.
Tubasahra Woman35 Evet evet hasladigim sudan ekledim.Zaten oatates mesela tabaga alip hemen suyundan ekleyip ezdim.Bide haslarken suyuna zeytinyagi ekledim biraz.
gulay-34 Woman35 ben kendi haşlama suyunu bırakıyorum biraz öyle ezip veriyorum birazda soğuk sıkım zeytinyağı ekliyorum
Zlm Woman35 doktor bir parmak geçecek kadar demişti ben parça parça kesip hasliyodum küp küp kesiyodum cezvede hasliyodum yani bı havucu birkaç gün kullaniyodum gözüme yumuşak gelecek kadar çok ezmissem patates pursei gibi olana kadar