Zehraece Merhaba anneler benim durumumda olan varmı kızım 10 aylık ve 6 kilo kilo almıyo ne yaptıysam yok doktora da götürdüm infatrini mama başlandı 3aydır kullanıyoruz oda yaramıyor 3 4 aylık bebek gibi görünüyor 😔
Yesim25_ Zehraece benim kızım da almıyordu bir ara ama çorbalarına ekmek doğradım biraz biraz yoğurt a yine aynı şekilde toparladı baya kendini
Sibelll Zehraece aptamil kullanıyoruz güzel kilo aldırıyor.Yumurta,yoğurt,et,et suyu bunlar da güzel kilo aldırdı oğluma porsiyonları bir tık artırın ben öyle yaptım
merve5561 Zehraece benim kızım da 10 aylik kontrolde 7.5 kilo geldi canim aldıramıyorum kilo asla ek gıda almıyor sadece anne sutu 1 kasik bile yediremiyorum her ay 200-300gr dan fazla almıyor ne yapicam şaşırdım mama asla yemiyor zaten
Kcansu Zehraece benim kizimda 10 aylik gecen ay 7,800du. Bizimkide cok zayif duruyor. Goren daha kucuk saniyo. Bende hic ek gida yediremiyorum
Babe Zehraece Üzülmeyin.siz ve babasi nasilsiniz fiziken? Belki minyondur bebeginiz.Saglik durumu iyiyse bence kendinizi yipratmayin.Zamanla toparlar.Hem kilo demek saglik demek degil ki.
SerpilG Zehraece benim kızımda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık 10 gün almamıştı kilo. Sizin mamadan verdi ama kızım içmedi. Geceleri nerdeyse uyumadım hep meme teklif ettim 1 damla içse kardır diye. 5 gün sonunda kontrollünde 300 gr almış. Sürekli meme teklif edin