Gulsah41 Kızlar bugün doktora gittim bebegim 3 saatte bir acikiyor bu sıklıgın nedenini ve ek gida hakkinda bilgi almaya gittim.doktor sutun yetmedigini ve aciktigi icin uyandigini mamaya baslamasin dedi ayrica bebeğimin zayıf olduğunu söyledi.moralim çok bozuldu cidden çok mu zayıf 6 ay 10 günlük 69 cm 7.500 kilosu
Morusevenanne Gulsah41 kilosu da normal sık acıkması da. Ne yapacak büyük insan mı bu. Biz bile saat bası atıstıryoruz
-melistosdogdu Gulsah41 Her bebeğin acikmasi farklı olur bence ya.. kimisi sürekli emmek ister yani benm kizimibda çok düzensiz mesela açım diye ağlıyor memede 1 dk sonra vazgeçiyor falan önemli olan aylık kilo alımı kaç gram almis ona bakılması lazım bilemedim doktor niye öyle dedi
Pembecik Gulsah41 Ya bnmki mama alıyor 3 saati zor buluyordur acıkıyor cocuk içtiği bi süt garibanın tabii acıkır :)
BelisMelis411 Gulsah41 sanırım kocaelindensin neresınden ? Bırde hangı doktora gidiyorsun acaba. Benım doktorum surun yetmıyor fılan demedı ama ben doymadıgını biliyordum. Ek gıda zamanına denk geldık 3. Ogun verebılırsın dedı kendını topwrlayanamkadar yada bu sekılde alısırsınız dedı hıc oyle yok yetmıyo mamaya basla gıbı durum soz konusuda olmadı aksine benim doktorum anne sutu taraftarı mamaya hıc yanasmıyor bile bazı dktorlar ne rahat ya hemen kolaylarına gelıyor mamaya basla doymuyor oluyor
Veragillerden Aaaa zayıf mı diyor bebeğinize, çok şaşırdım neresi zayıf, tabi doğum kilosunu bilmiyorum ama çok normal geldi bana
yagmursen Kilosu iyi acıkması da normal 3-4 saat Normal olan, ne bekliyormuş doktorunuz 6 saat mı en az, ben yemek yedikten 3 saat sonra acıkıyorum bebek ne yapsın
Gulsah41 -melistosdogdu başka bir doktora daha goturucm bakalım o ne diyecek.doktorun yaklasimi cidden çok onemliymis
Gulsah41 BelisMelis411 kocaeli karamursel de gittigim doktor devlet hastanesinin doktoruydu bna o sekilde soyledi bizde ek gidaya yeni basladik ama 1 yaşına kadar ya anne sütü ya mama alması gerekiyor dedi.siz nasıl yapıyorsunuz peki
Morusevenanne Gulsah41 bakma sen ona. Kimisi mama yazmak için bahane aarıyor zaten. Benim bebeğim o zaman hala saat bası emmek istiyordu. Cünkü anne sütü cabuk sindiriliyor
Pembecik Gulsah41 Herşeyi denedik akla gelen. Kaka sayısını hep takip ediyorum en sonunda humana da durduk bunu içiyor her gün kaka da yapıyır demek ki besleniyor
Melikemlk Gulsah41 ek gıdaya başladığımd 5.5 aylıktı ayd abir kontorole gidiyordum yaşına kadar. O ay hiç kilo almamıştı inanırmısnız. 40 gram fark etmişti. Ama dr diğer ay toparlar stres yapmayın vs bende o ay kendimle savaşıyoduö resmen.. şimdi 21 aylık kilosu ortalamanın üstünde gidiyor. Ama herkes bu kilomu vermiş zayıfmı der hahah. Keza ben bebeğime kof kilo yapıcak besinler vermedim. Sırf kilo alsın diye önemli olan sağlıklı besleyici gıdalar tükettirebilmek.. allah kolaylık versin. Başka bi dr daha danışın derim.
Hazar_ali4119 Gulsah41 Umuttepe üniversite hastanesine gitmeni öneririm herşeyiyle ilgileniyorlar çocuk sağlığı bolumu
BelisMelis411 Gulsah41 valla ben mama bermıyorum sutum oldukca meme verıyorum onun harıcınde cora oüre meyve tarzında beslıyorum 3. Ogun verebılırsın dedı doktorumuzda. Sütün oldukcada süt verirsin dedi
Sualim Gulsah41 6 aylık 6 kilo gördüm çokta sağlıklıydı siz emzirmeye devam edin kilodansa anne sütü daha önemli mamayıda verecekseniz emzirme sonrası verin tam doysun
Gulsah41 Melikemlk ya benim bebeğimin boyu uzun o yüzden toplu durmuyor ama toplumda oyle bir algı var pofidik değilse çocuk beslenemiyor ve zayıf.her gören aynı şeyi söylüyordu doktor da söyleyince bi üzüldüm başka bi doktora daha goturucm ona göre yol izlicm artık çok teşekkür ederim ❤