otose_san https://imgyukle.com/i/ReVubb KPSS lisansa hazırlanan anneler, son aylarda çalışmalar nasıl gidiyor 🙆🏻♀️ Sizde de bi stres başladı mı? Sınav aklıma geldikçe nefesim tıkanıyor resmen 🤧
otose_san Omurbebek büyük kızım 3 küçük kızım da 1.5 yaşında. Annemler yakın olunca gün içinde onlara gidip geliyorum ders çalışmak için, birazda kendileri oynarken çalışıyorum
otose_san nur-nr_123 geçen senenin soru çözümleri bunlar, YouTube üzerinden izliyorum, Selami Yalçın ile Tarih kanalından, sorular üzerinden tekrar yaptığı tarih videoları var
nur-nr_123 otose_san hımm anldm cnm teşekkür ederim bn kamp diye görünce hani sınava yakın kamp vs zannettim güzelmiş bnde çıkmış soruların test kitabını alıp çözdüm aslında böyle kamp olsa ne güzel olur ya
otose_san nur-nr_123 online olarak yapılan çalışma kamplar var aslında, Instagram’da Enes hoca sayfası var, tam detayını bilmiyorum ama daha çok eğitim koçluğu şeklinde ilerliyor sanırım. YouTube da farklı hocaların soru çözüm videoları da var
otose_san Kendi kendime etkileşim oluşturmayım çalışayım bari 😂 KPSS çalışmaktan sıkılan anneler var mı
otose_san İnternetten deneme PDF’i bulabilen var mı? Telegram kullanmıyorum, başka tavsiyeniz varsa alırım 🥲
otose_san Angel00 çok teşekkür ederim 🌻 hiç yoksa destek olan ve inanan eşim, annem ve babam için, bi de 2 yavrum için bi şeyler yapmak istiyorum 🥺
Sensusfreud otose_san konularda ne alemdesiniz çalıştıkça çoğalıyormuş gibi geliyor bana ben hiçbirini yetiştiremicem galiba tarih coğrafya vatandaşlık konularına bakabildim bi matematiği lise bilgilerimden devam edilen galiba😂 yetişmeyecek yoksa
otose_san Sensusfreud konuları bitireli baya oldu benim, sonbaharda başlamıştım, 3. girişimde olunca konu çalışmayı hızlı geçtim. Şimdilik tekrar yapıp deneme çözmeye çalışıyorum
Sensusfreud otose_san hadi hayırlısı siz baya halletmişsiniz inşallah gönlünüzden geçen olur bol şans 💐🙋🏻♀️