Nurseda95 Arkadaşlar bebeğinizin kabız olduğunu nasıl anladınız her gün yeni doğan 28 günlük bebek tuvaleti yapar mı acemiyim de
Egelim Nurseda95 Oğlum doğdu doğalı kabızlık problemi var, yenidoğan da çok daha fazlaydı. Mama ağırlıklı gidiyorduk, hangi mamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hipp combiotic çok iyi gelmişti oğluma.
Snowglobe Nurseda95 yine de aynı şey geçerli diye biliyorum. Ama mesala beni bebeğim 2 aylıkken 1 ay içinde sadece 2 kere yapmıştı. Doktor lavma yapıp bağırsaklarda tıkanıklık falan var mı diye baktı. Lavma ile yapınca ve de huzursuzluğu da olmadığı için 1 ay boyunca 2 defa yapmasını bile normal karşıladı.
Snowglobe Nurseda95 yine de huzursuzluk varsa ıkınması varsa Bi gidersiniz 10 günü geçerse. Belki lavma yapılır bakılır. İçiniz daha rahat eder 🌸
Nurseda95 Egelim ben de hipp almıştım ama sma daha iyi dediler diye ona geçtim ama bi kaç gündür kullanıyorum onu
Egelim Nurseda95 Sma ve aptamil kabızlık yapmıştı biz de, uzun süre hipp combiotic kullandım, her bebekte etkisi farklı oluyor tabii.
Nurseda95 Egelim belki de bize de mama etki etti bir kutu hipp kullandım hiç kabız olmadı şuan rahatsız oluyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum da