Hosgeldinbebekk Anneler merhaba, 2 ay 14 günlük oğlum. Sadece anne sütü alıyor 6 gündür kaka yapmadı, geçen haftada böyle oldu fitil verdik. Bunun baska bir çözümü yok mu? Deneyip fayda gördüğünüz yöntemler neler, huzursuz sürekli bebeğim bu yüzden :(
Arel22 Hosgeldinbebekk bebeğin poposunu birazcık vaseline ile yumuşatın. Birazda vaseline i yedirin poposuna. Sonra bacaklarını bisiklet sürer gibi hareketler ettirin. Benim doktorum yapabilirsin demişti sizde bi sorun deneyin. 3 aylık olduk çok zorlanınca ben hala yapıyorum bebeğime. Zararı olmadı.
Eylul-09 Hosgeldinbebekk benim kızım 6 aylık. Uzun zamandır çok sık kaka yapmıyor. Haftada 1 falan yapıyor, yapınca da çok yapıyor ama. İnternetten araştırmıştım, anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal. Eğer ıkınıp sıkınmıyorsa bir sıkıntısı yok demektir.
MySunny Hosgeldinbebekk kuzu hiç birşey verme, sen verdikçe fitil bebesi olur çıkar.Zeytinyağı sür poposuna,hem gazını hem de kakasınk geldiği zaman daha kolay yapabilsin. 12 güne kadar yapmaması zaten normal, bazı bebeklerde 20 gün bile yapmadığı oluyor.O bile normal.
Senemeylul Eğer Bir Rahatsızlığı yoksa 10 güne kadar yapmaması normal çok huysuzsa 1-2 çay kaşığı zeytin yağı iyi geliyor ☺️
Hosgeldinbebekk Senemeylul teşekkür ederim yanıtladıgınz için veriyorum zeytinyağı ama akşam saatleri sancıdan duramıyor resmen :(
Senemeylul Hosgeldinbebekk Her Bebek Aynı Değil Tabi Benim Kızım 4 Aylık Bize Zeytin Yağ iyi Geliyor Bazen Poposunada Zeytin Yağı ile masaj Yapıyorum Rahatlıyor..
Gkcylmaaz Ilık duş karın bölgesine masaj bacak hareketi. Bunlar bağırsakları harekete geçiren şeyler hergün uygulamaya özen gösterin çok geçmiş olsun