Hlypyraz0912 Kızlar merhaba 3 yaşındaki bebeklerinizin gelişimleri ne durumda ( boy kilo vs anlamında sormuyorum ) kendilerini ifade etme öfke nöbetleri uyku yemek düzenleri. Gününüz nasıl geçiyor.
Sin21 Hlypyraz0912 gündüz uykusunu bıraktı ağlama krizleri hep bir saniye ötede kendini ifade etmekte bir sorunu yok susmuyor 😂
Dondurmalikahve Hlypyraz0912 Gündüz uyumaz gece uykusu iyi ama hasta şuan uyuyor büyük ihtimalle gece uyumaz. Yemekle arası eh işte çok seçici. Kendini gayet iyi ifade eder ama yine de bağırma kısa ağlama krizleri oluyor.
cankuzularim Hlypyraz0912 ben kafayı yedim 3 ve 4 yas sendromundan 2 tane ergen var başımda ben öyle diyim siz anlayin😅
Sarikuzumalp Hlypyraz0912 Kendini gayet güzel ifade ediyor öfke nöbetleri pek yok ara ara yokluyor 😅 ama aşırı hiperaktifleşmeye başladı yerinde durmuyor hiç. Yeme ehh işte. Uyku düzeni güzel öğle uykusunu uyuyor 1 gibi 3 gibi uyanıyor akşam da 9 gibi tekrar uyuyor.
DerenDuha Hlypyraz0912 sürekli küsüyor iştah sıfır herşeye ağlıyor geceleri güzel uyuyordu şimdi yatağından kalkıp gece 4 te salona gidip tv çizgi flim açıp izlerken uyuyakalıyor iyice şaşırdı bizimki 😄
Mucizem_06 Hlypyraz0912 felaket iki yaştan daha betermis herşeyi ben yapcam kapıyı ben accam yolda elini tutmuycak kendim yuruyecem daha neler neler mahvoldum tuvalet eğitimindede ilerleyemyoruz🙄
Ece Mucizem_06 28 aylık aynılarını yaşıyoruz 2 yaş sendromu mu 3 yaş mı oluyor bu sendromlar hiç mi bitmiyor ya
Hlypyraz0912 Bizde beter haldeyiz kızlar sürekli küsüyor diretiyor her şeyi seçiyor minik bir ergen bizimki de. Kakasını tutma sorunu yaşıyoruz üstelik bir parçası olduğunu düşünüyor bunu nasıl atlatırız bir tek orda çaresiz kaldım şu an.
sut_kuzusu Hlypyraz0912 kendisini güzel ifade edebiliyor maşallah yemek uyku da fena değil sıkıntımız sinirli olması çok çabuk parlıyor olur olmadık şeylere birde çok aceleci geçiş dönemi herhalde 🤷🏻♀️