Halimea Deniz344 bizim kız da 6 aylık daha vermedim . Ama vermekte istiyorum . Alerjili bebek değil .bende beklim burda cnm
Aklimdasin Deniz344 oğlum alerjik olmadıgı için, çoğu meyva ve yiyeceği aylar öncesinden erkenden vermiştim. Sıkıntıda cıkmayinca dewamkee
hemsire09 Deniz344 1 yaşına kadar çilek, kivi, nar yasak canım normalde. Bazı doktorlar 9. Aydan sonra verdirebiliyor ama riske girmemek lazım bence. Gıda alerjisi olan biriyim ben o riski göze almazdım
Halimea Deniz344 bende vermek istiyorum karpuz, kayısı ,cilek , riske girmek istemiyorum . Dun karpuz verdim azıcık .😅 kendimi tutamadım
Aselimmm3434 Deniz344 ben verdim once agzina surdum biraz kontrol ettim bi sorun olmadı veriyorum şuan 8 aylık ama
Halimea Deniz344 bende verim olmasa yogurla karıstırım . Hemsiremede danışım . Ben 5 ay 20 gunlukken başladım ek gıdaya. Dun ilk defa tum muz bittirdi hep yarım yiyiyodu . Cok seviyo meyveyi . Sebze tadımlarınıda bittirdik 😅
Se11--- Deniz344 kızım 6 aylık veriyorum çok çok seviyor ilk gün iki tane verin yoğurda karıştırıp eğer vücudunda kızartı olmazsa verebilirsiniz istedğiniz kadar verebilirsiniz