Bugraveannesi Kızlar bebeğim 17aylik banyo yaptirdim tam cikacagimz zaman noldugu anlamadan kaydı düştü kafasının üstüne surup icirdim çok korktum bugün hiç uyumamıştı yarim saat sonra uyudu bisey olur mu Allah korusun 😔
Mhndss Bugraveannesi Doktorumuz bize kafasını vurduğu durumlarda uyuduğu zaman yarım saatte bir uyandırıp kontrol edin demişti. 6 saat boyunca bu şekilde devam edin dedi ama tabi siz bilirsiniz.
Prensesannesi38 Bugraveannesi şurup ne için içirdiniz ? Gözlemlemelisiniz morluk şişlik ağrı dokunduğunda ağlama tarzı şeyler kusma fazla uyku hali bunlarda doktora gidilmeli
Tubasahra Bugraveannesi Fayans uzerine mi dustu keske 2 saat falan uyutmasaydiniz.Bide surup neden verdiniz ki.
aslansmomm Bugraveannesi calpol falan içirdiyseniz uyutmamanız gerekirken daha da uyku yapar şurup ne alaka anlamadım, çok geçmiş olsun iyice gözlemleyin ilk 2 saat önemli. Gözlerde kayma, kusma, bulantı, halsizlik vs olursa direk acile gidin
Bugraveannesi Şurubu ateşi vardı 2 gündür hastaydı o yüzden vermiştim. Başına dokundugum da ağlama vs olmadı kucağım da şuan zaten yanımdan ayirmiyorum. Uyandırmaya çalışıyorum ama ağlıyor uyumak için. Eşim gelince nolur ne olmaz diye acile gidicez