21zeynep72 Kızlar kızım neredeyse 6 aylık dolmanin iç harcını verdim ve yedi severek yedi bisey olmaz dimi doktor ona herşey ver dedi çünkü zayıftır ondan hatta raporlu mama verdi doktor
Eymenimm34 21zeynep72 Baharatı azsa ve az verdim diyorsanız birşey olacağını sanmıyorum ya alışsın arada vermekte fayda var bence ben oğlumda çok titredim şimdi yemek seçiyor
TinyBabys 21zeynep72 bir kereden bişey olmayabilir ama bence vermeyin. Baharatlı, salçalı bebeğin midesine ağır gelebilir.
Deletedmom00881 Veragillerden bende öyle sandım hatta Adana’nın özel dolma içi tarifini vermek için girdim😁🤣
Minikbirkalp 6 ay için dolma içi ağır gelebilir bence püre tarzı şeyler yapabilirsiniz sonuçta baharatlı salçalı ağır gelir midesine bence 🤷
Veragillerden Birtekbirciftannesi Ben deee, aklımdan hatta kuru dolma geçti, canım bile çekti ahhaxşöı, şöyle ekşi ekşi hafif sumak… 😂💙🙏
birtatlianneee Deletedmom00881 biber salçası domates salçası diye kafamdan sayarak girdim posta bende 😂
Veragillerden Deletedmom00881 Aahaja ciddi misin kızzzz 😂😂hemen bana ver yapayımmm canısı, neyemekpişireceğimbıktım.com 😂😂🙏
Birtekbirciftannesi 21zeynep72 kız zaten canım bugün öyle bir dolma cekiyor ki valla tarife gelince 14aylığız hiç bir şey yemiyorlar az önce şehriye çorbası yaptım çok şükür ondan azıcık yediler😊
Birtekbirciftannesi Veragillerden ogfff kız gel benimde canım istiyor bir Antepli olarak sana yapayım