Fatosahinibrahim27 Kızlar ya eşim çok zayıf 167 boy 56 kg en az 10 kg alması lazım ya Bi öneriniz varmış giydiği bile yakışmıyor Vala bezdim 3 senedir iştahsızlık da var ben ondan çok yerim yani
Muhasebeciana Fatosahinibrahim27 seker hastasi olabilir bi kan testi versin benim esimin yediklerini ben yesem 100 kiloyu aşarim ama esim asla kilo almiyordu ve sonuc seker hastasi direk insulinle basladi adam
Pol34 Fatosahinibrahim27 bi kan değerlerine baktırsın ama iştahsızlık da varsa normal de olabilir. Erkeklerin metabolizması kadınlara göre çok hızlı
Leylaa_ Fatosahinibrahim27 56 kg 😳😳 Benim eşim öyle olsa yanında durmam galiba yanı ben ablasi gibi dururum 😂😂 Diyetisyen destekli kg alabilir aslında bir gitsin . Ailesi de zayıfsa oda etken genetik olabiliyor
Zeliff Fatosahinibrahim27 benim eşimde zayıftı 175 boya 60 kilolarda. Bi ara ben onu geçtim 155 boyundayım iyice tombik görünüyordum onun yanında 😅 sonra akşamları yatmadan cicibebe süt pekmez muz tahin karıştırıp yedi bir iki ayda toparladı hemen. Bende doğumdan sonra kolay verdim yeni yeni yakisiyoruz artık 😂 o 75 kilo şimdi.
tmrskbr Fatosahinibrahim27 benim eşim de 187 boy 74 kilo çok zayıf😃😃 ama evlendiğimizde 62 kiloydu 12 kilo aldırdım🤣 sporcuların kullandığı protein tozundan aldık yarım litre sütün içine bir ölçek protein tozu (ölçek içinden çıkmıştı) 1 muz keçiboynuzu pekmezi veya bal ( 1tatlı kaşığı) 5-6 tane fındık veya 3 tane tam ceviz koyup bızzztttt yapıyoruzzzz içiriyoruz hergün yatmadan 2 saat önce. Böyle 12 kilo aldırdım.
Kuzeymiram Fatosahinibrahim27 175 , 54 kilo ama bunyesi boyle alsa bile iki gunde tekrar veriyor , sizinde bunyeyle alakali olabilir