Merve22 Kızlar 18+4 haftalik hamileyim bu günler baş agrim cok fazlaydi bi komşum bana maydanozu kaynatip suyunu icersen baş agrini alir dedi bende yaptim ve cok içtim sonra dan ögrendimki maydanoz suyu düşuk yaptiriyomus sizce 18 haftalik bebege düşuk yaptirirmi
Aklimdasin Merve22 benım bildiğim sogan suyu düşük yaptıryor.maydonoz suyu böbrekleri temizler ödem arttırır. Detoks olarak cok kullanılır. Ama siz yinede içmeyin derim
leopar Merve22 yapsaydı şimdiye kadar olurdu birdahaki içmeyin 🙏🏻Herkesin her dediğinizde uygulamayın doktorlar boşuna okumuyor 🙏🏻Geçmiş olsun dikkat edin
Mehtap038 Merve22 evet maydonoz nane bunlar düşük rıskını artırıyor.hamılelıgınız boyunca bıtkı cayları suları tuketmeyın.keske ıcmeseydınız ama olan olmus.bas agrısını kestıgınıde ılkkez duydum🤔
minikfarem__ Merve22 maydanoz düşük yaptırır doğru ama düşük olması için bir kasa yemeniz gerekir 😊 içiniz rahat olsun Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
BuseBlt Merve22 bence bir daha içmeyin bende ilk aylarda maydanoz düşük yapıyor diye biliyorum, doktoru ablama da söylemişti, ben hamileliğim boyunca maydanoz yememistim bile, içinizi ferah tutun
Mustafatma Yapsaydı kanaman olurdu. Ama komşunuz jinekolog falan mı neden size bunu söyledi? Ben hayatta hamile birine şunu ye demem kimsenin günahına girmem
minikfarem__ Merve22 o da yapmaz 😊 korktunuz hanımefendi ondandır. Benim düşük tehlikem vardı da dikkatsiz davranıp fazla bitki çayı içmiştim çok şükür birşey olmadı. İçiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize 😊
Busraata Merve22 18haftalik bebeğe düşük yaptırır mı bilmem bir bardak birşey yapmayabilir ,yediginiz içtiginiz şeylere dikkat etmelisiniz özellikle bitkilere.Maydonoz suyunun bu etkisi cok yüksek,adet söktürücü olarak kullanıyorum ben.
Yesilgul Merve22 bi daha araştırmadan milletin dediğini yapmayın benim kaynanamin kardeside maydonoz kaynat iç demişti anneme söyledim içme dedi olan bebek varsa düşürür rahimi temizlermis maydonoz millet akıl vermeye bayılır Allah korusun diyim ne diyim iceli çok olduysa bebekte yerindeyse hala bisey olmazda sen gene de tedbirli ol