Porti0402 Merhabalar anneler sizlere sorum şu şekilde. 3 ay 8 günlük oğluma dün bexsero ilk doz vuruldu ve ateşi çok yükseldi önümüzdeki ay nimenrix vurulacak oda ilk doz ve ateş yaprmı merak edyorum. Diğer dozlarda aynı şekilde ateş yapıyormu
Gizemlim Porti0402 benim bebegim 3 aylik iki aşiyi birden oldu hatta rota ile birlikte 3 ası oldu bu salı gunu oldu. Ates olmadi bizde sadece huzursuzluk aglama oldu. Yani bebekten bebege degisiyor. Bende bu konuyla ilgili soru sormustum herkes 3 asi cok agir olur doktor nasil ayni anda yapmis falan deyip beni korkuttu ama dedigim gibi her bebekte farkli etki ediyor sanırim. Umarim en hafif şekilde atlatırlar minikler💕
Esra_Deva Porti0402 biz her ikisininde tüm dozlarında direnç ateş yaşadık. Şifa olsun. Ateşin kaynağı belli o yüzden stres yapmanıza gerek yok.
Cleveland Porti0402 benım bebegım 3 aylıkken karma aşı rota ve bexsero aynı anda vuruldu çok şükür çok etkısı olmadı atesı bıraz Yüksel’dı onda da şurup verdım genelde şurup vermem ama bexsero çok ateş yapan bır aşı o sebepten rıske atmadım her bebeğin bunyesı farklı bırazda bebegının işaretlerıne göre hareket edeceksın ateşe dıkkat etmek lazım onemlı bexsero en fazla ateş yapan tüm aşılar içinde canım ☺️
Derin123 Gizemlim benım bebeğimde bu sekılde oldu , bir gece hafif ateş yaşadık. İki gün 6 saat arayla calpol verdim. Geçti gitti. ayda nimerix bexsero rota nın aynı anda ikinci dozlarını olacağız
Gizemlim Derin123 evet bizimde ayni sekilde. Burda bircok kisi korkuttu beni hepsi agir olur falan diye ama cok sukur gecti
Mehtap038 5,5 aylık dun bexero ılk doz yapıldı o gun ates ve huzursuzluk yasadık.calpol verdım.bugun hersey normal cok sukur
Porti0402 Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim benimde bu günlük ateşimiz ypk çok şükür. Tüm miniklere şifa diliyorum ❤️🙏🏻
Derin123 Gizemlim yok şu ay yapılacak bu ay yapılacak diye bir ton farklı öneriler var. Kafam almadı doktor bu şekli soyleyınce korksamda kabul ettim. Menenjit ilk 6 ay en riskli donemıymıs. 5 ayda tüm aşılarını tamamlamışız olacağız bence gayet mantıklı. Şükür ki bir sorunda olmadı. 13. Ayda menenjitlerin hatırlatma dozu olacak sadece
Muhasebeciana Porti0402 nimenrix ates yapmaz hafif asi kaliyor bexeroya gore. Benim kizimda bexero 3 doz oldu ucude ates yapmadi ama her doz da doktorumuz eve gittiginizde ates cikmaaini beklemeden surup verin sonraki surecte takipte kalin atesi cikarsa 4-6 saat arayla verirsiniz cikmazsa vermenize gerek yok demisti 3 dozuda o sekilde uyguladik cok sukur bitti gitti o donemler simdi. Bexero cok agir bir asi malesef cok gecmis olsun 🙏