aloeverrra Merveigmnkrt 2 aylıktı bizimki çok hareket etmediği için ben karton bardak kesip koydum iki güne iyileşiyor zaten, ilk gördüğünüzde endişe etmeyin çabuk toparlıyor :)
Dila97 Merveigmnkrt 3 gun bardak koydumm ilaclari surekli surdumm 4. Gun banyo yaptrdik ve gun icin de 5 kez yikadim pipisi bazen sampuanli suya oturtutddum dikisleri dussun diye ama bardagida 6. Gun biraktim kendi istegimle 3 gun fazla koydum
Aylaayla Merveigmnkrt 43 günlüktü yaptırdım dr kendi koydu bardağı üç gün bende koydum sonra bol krem sürdüm gerek kslmadı bardağa
Aaa34 Sabah aksam doktorun verdiği kremi sürdüm pnun haricinde her bez açışta papatya suyu sıktım 10 dakika bekledim sonrada kantaron yağı sıkıp kapattım cokta güzel iyileşti cok şükür
graceshelby Merveigmnkrt Koymuştum ben doktorda çıkarken koydu zaten bezine yapismasin diye. Sık sık altını dehistir mikrop kapmasin ılık suya oturtmusum ben bir iki gün sonra o da iyi geldi. Doktorun verdiği ilacı ve kremleride aksatmadan kullanın zaten küçük çabuk iyileşir güzelce baktığınız taktirde