Hanifeckr 8 aylık kızım var ve dün akşamdan beri ishal ne iyi gelir ishali durdurmak için neredeyse atlet kalmadı yani o derece üstünü batırıyor
MySunny Hanifeckr kusma ateş vs yoksa,basit bağırsak enfeksiyonudur.Biraz daha bekleyin, geçmezse doktora gidersiniz. Bizim 3 gün civarı sürmüştü.sora kendiliğinden geçti. Herşeyi ağzılarına götüdükleri için çok kolay enfeksiyon oluyorlar.
irva Hanifeckr Bu aralar salgın çok var.İshali geçmezse gün içinde de çok fazla yapıyorsa doktora götürün.
Elifinannesiiiiiiiiii Hanifeckr diş çıkarıyor olabilir mi ben gittim 8 ayda doktor salgın var bağırsak enfeksiyonu dedi ama diş geldi ateşide o yüzden isalide
Hanifeckr Elifinannesiiiiiiiiii ya daha öncede oldu diş çıkarttı 3 4 gün sonra bende o yüzden doktora gitmedim yine aynısı mı oluyor acaba diye 2 alt dilimiz çıktı zaten
Sevvl06 Hanifeckr aşırı aşırı salgın var benim kızımda 1 kere küstü günde 7 8 kere ishal yapiyodu ateş 37.5 üstüne hiç çıkmadı.hastaneye götürdüm kusmasindan korktuk çünkü ciddi bir kusmaydi o an. Testler yapıldı çocuğun vücudu susuz kalmış öyle ki susuzluktan damarlari boş dediler. Asla korkutmak istemem belki sizinki küçük bir şeydir ama biz 3 gün acil acil gezdik ve doktor her gelen kusma ishal ateşten geliyor dedi